За нас

„При нас дървото приема всякаква форма – от основите до обзавеждането“

Фирма “Чочко” е създадена през 1994 г. в град Велико Търново, с първоначален предмет на дейност – продажба на дървен материал. За да задоволи нуждите на пазара, разширихме дейността си в посока производство, търговия и доставка на фасониран дървен материал – сухи дъски(талпи), греди, дъски, ламперия, дюшеме, летви и др. В дългогодишния си опит на пазара заложихме на това предлаганият от нас дървен материал да е с гарантирано най-добро качество в областта и региона.

Като вече утвърдена и позната фирма на пазара, през 2007г. поехме и в друга посока – стартирахме търговия с ламинирани плоскости, кухненски плотове и МДФ, а от 2010 г. “Чочко“ ООД е и официален представител на “КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ” ЕООД за град Велико Търново и областта.

За да задоволим изцяло потребителското търсене, включихме в дейността и производството на мебели по поръчка и индивидуален проект. В зависимост от нуждите и желанията на клиента, произвежданите от нас мебели могат да бъдат изработени от масивна дървесина и/или от ЛПДЧ/МДФ плоскости.

Сътрудничеството ни с утвърдени компании дава възможност да предоставим на клиентите си конкурентни цени, кратки срокове на доставка и изпълнение на поръчките, комбинирано с високо качество на предлаганите продукти.

Търговската база на фирмата във Великотърновския квартал “Чолаковци” се намира на удобна локация, с площ от три декара, където клиентите могат да разгледат дървения материал, който предлагаме, да направят своите поръчки, както и да получат ценни съвети от нашите специалисти.

За реализирането на постъпилите поръчки, както и поддържането на постоянни складови наличности, фирмата разполага и с производствена част, като основна част от нея се намира в гр. Елена, в близост до източниците на суровина.

Благодарение на работата и упоритостта на нашия основател – Иван Чавдаров и всичко изброено до тук, успяхме да се утвърдим трайно на пазара и да сме полезни на своите клиенти, защото при нас дървото приема всякаква форма – от основите до обзавеждането.

Материална база

Магазин – Велико Търново

Складова и производствена база – Велико Търново

Нашите предимства

Пълен асортимент от необходимия фасониран дървен материал за строителство, покрив или друг проект

Възможности за индивидуално изпълнение на поръчки по заявка и проект

Доказано качество и произход на предлаганите стоки

Собствено производство

Бързо изпълнение на поръчките и възможност за доставка

Гъвкавост, конкурентни цени и постоянна наличност

Нашите партньори

„Палисандър“ ООД
„Кроношпан България“ ЕООД
„АйРум Лес“ ЕООД
„Стил МС“ ООД 

Сертификати